ATLAS Autolaadkranen

Atlas autolaadkranen is een merk van wereldformaat. In bijna 100 jaar is aan het concept niets veranderd. De focus ligt bij Atlas Autolaadkranen op de technologie – maar zeker ook op de gebruiker; dat was en is altijd in het voordeel van de machines. Dat vindt u terug in een uitgebreid productaanbod en een klantgerichte organisatie die altijd met u op zoek gaat naar de juiste oplossing.

Het ontstaan van ATLAS

Hinrich Weyhausen begon met de verkoop van bouw- en landbouwmachines in 1919. Hij ontdekte dat de machines die zijn klanten daadwerkelijk nodig hadden niet beschikbaar waren. Hij luisterde zorgvuldig en ging over op de bouw van de machines zelf – precies volgens de eisen van de mensen die elke dag zijn machines gebruikten.

Wereldwijd netwerk

Met zeer gemotiveerde medewerkers, een grote mate van betrokkenheid en kennis van de ATLAS Autolaadkranen hebben we ook in Nederland een professioneel netwerk van dealers om u optimaal van dienst te kunnen zijn bij het advies en de aankoop. Maar ook de montage en service van uw nieuwe of gebruikte ATLAS Autolaadkraan. Hebt u vragen neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde dealer.