Atlas Autolaadkranen gaat naar de TKD

Atlas autolaadkranen op de TKD 2022

Atlas gaat dit jaar naar de grootste demonstratiebeurs van West-Europa voor grondverzet en sloopmaterieel. Van 9 t/m 11 juni 2022 zijn wij met onze autolaadkranen te vinden in Almere. Daarmee zijn wij onderdeel van de exposanten op de TKD bestaande uit meerdere grote en kleine spelers op het gebied van grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen bij elkaar.

Wat zijn de Technische Kontakt Dagen precies?

Zoals hierboven omschreven de TKD is de grootste buitenbeurs van West-Europa en wordt voor de 28ste keer georganiseerd voor alle geïnteresseerden in grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen uit de bouwsector en industrie. Atlas autolaadkranen zal met een stand van 800 m2 aanwezig zijn op het buitenterrein van wel  7 hectare groot. Dit prachtige mooie buitenterrein op Almere strand is geschikt voor actieve demonstraties van materieel en een demobaan voor vrachtauto’s en dumpers. Zo zullen wij twee vrachtwagenopbouw projecten met Atlas autolaadkraan mee nemen om aan jullie te presenteren. Er is dan de mogelijkheid om ze te bewonderen en met onze dealers alles tot in detail te bespreken.

Waar en wanneer?

De locatie van de Technische Kontakt dagen is het Almeerder Strand bij de IJmerdijk in Almere. De beurs is toegankelijk op de tijdens de volgende openingstijden:

  • Donderdag 9 juni 10:00 – 21:00 uur
  • Vrijdag 10 juni 10:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag 11 juni 08:00 – 16:00 uur

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor deze beurs en hopen u allemaal te zien op onze stand op de Technische Kontact Dagen. We beloven dat de koffie klaar staat en de autolaadkranen er klaar voor zijn. Wenst u van te voren al meer informatie over onze autolaadkranen? Heeft u al vragen voor eens van onze dealers? Neem dan gerust contact met ons op.